Arianne, kinderverpleegkundige

Hallo ouders en verzorgers, 

Mijn naam is Arianne Meijering en sinds 1 mei 2023 kunt u mij tegenkomen bij Dea Dia waar ik als kinderverpleegkundige 16 uur per week mag werken.

Ik loop al even mee, heb daarom veel verschillende werkgevers gehad en zelfs een tijd in Zwitserland gewerkt. Op de Maartenschool in Nijmegen heb ik met veel plezier 12,5 gewerkt op de verpleegkundige post, enigszins vergelijkbaar met het werk bij DEA DIA.  De laatste 3,5 jaar heb ik als gezinsbegeleidster gewerkt in gezinnen met zieke en/of gehandicapte kinderen, een zeer boeiende functie. Maar de vacature bij DEA DIA trok mij enorm, dus ben ik weer terug in mijn oude vak, bloed kruipt waar het niet gaan kan. 

Ik woon samen met mijn man Peter in Oosterbeek. Ik ben moeder van drie kinderen, schoonmoeder en oma van drie mooie kleinkinderen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan familie en vrienden en creatieve dingen. Ik boetseer en schilder graag en heb sinds ruim 5 jaar een kleinschalig naaiatelier voor mensen met een beperking. Vervelen is een woord wat ik niet ken .

Ik hoop op Dea Dia veel gezinnen te kunnen ondersteunen en te kunnen bijdragen aan fijne dagen voor de kinderen.