Linda, eigenaar en kinderverpleegkundige

Mijn naam is Linda Willems en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd met Boudewijn en samen hebben wij 3 kinderen van 9, 6 en 3 jaar oud.

 

Als kinderverpleegkundige heb ik mijn basis ervaring opgedaan in Gelre Ziekenhuis Zutphen. Daarna voerde ik sinds 2011 mijn beroep uit als ZZP' er in gezinnen met een kind met een verpleegkundige zorgvraag. Ik heb mijn kennis en ervaringen van daaruit verbreed en leerde de zorg die ik bied steeds meer in te zetten vanuit verschillende aspecten. Mijn doel is altijd om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling op alle vlakken, ondanks de medische problemen die er spelen. Die zijn er en daar moet aandacht voor zijn maar het moet de ontwikkeling zo min mogelijk in de weg staan. Daarbij vind ik het belangrijk te focussen op het hele gezin en hen in hun kracht te zetten. Soms is het nodig hierbij grenzen te verleggen maar altijd in goed overleg en met open communicatie.

 

In september 2017 ben ik VKDV Dea Dia gestart, een droom die uitkwam. Het kunnen bieden van de keuze voor kinderopvang, ook voor ouders met een kind met een verpleegkundige zorgvraag. Zodat ook zij deze keuze zelf kunnen maken, net als andere ouders. Daarmee het ontlasten van de zorg voor ouders, zodat ze kunnen opladen of gaan werken. En voor het kind kunnen bijdragen aan een goede basis in zijn/haar ontwikkeling.