Linda Willems

Mijn naam is Linda en ik ben 32 jaar oud. Ik ben getrouwd met Boudewijn en samen hebben wij zoontje Teun, geboren in 2014 en dochter Juune, geboren in januari 2018.

Als kinderverpleegkundige voerde ik sinds 2011 mijn beroep uit als ZZP' er in gezinnen met een kind dat nog iets meer speciale aandacht nodig heeft dan andere kinderen.

Mijn basis ervaring heb ik opgedaan in het ziekenhuis, daarna heb ik gemerkt dat ik het werken binnen een gezin erg bijzonder en waardevol vind. Samen met ouders en andere zorgprofessionals heb ik geleerd te kijken naar de algehele ontwikkeling. Vanuit mijn optiek en eigen ervaringen zijn fysieke en mentale gezondheid nauw met elkaar verbonden dus ik bekijk een hulpvraag vanuit meerdere kanten met ouders.

Ik ben naast de reguliere zorg geïnteresseerd in aanvullende mogelijkheden en heb daarom onder andere de cursus Hypnose bij kinderen in de medische setting gevolgd. Ik kijk graag samen met ouders en kind naar wat bij hen past in de uitvoering van de zorg en het stimuleren van de ontwikkeling van hun kind en hen als gezin. Ik ben me zeer bewust van de behoefte aan autonomie van kinderen en volwassenen, ook in gezinsvorm en probeer daarbij aan te sluiten.

 

Ik hoop met de opzet van Dea Dia een aanvulling te kunnen zijn op de bestaande zorg- en opvang mogelijkheden voor een groep kinderen en hun ouders die hier behoefte aan hebben.