Rikkert | Door Frank en Rieky Meijer

Zorg door Linda voordat zij is gestart met VKDV Dea Dia.
'In ons gezin hebben wij ruim 2 jaar medisch specialistische verpleegkundige hulp gekregen van samenwerkende ZZP verpleegkundigen waaronder Linda Willems en Nanda Snijder.
In ons geval ging het om de zorg voor onze zoon Rikkert. Hij werd 24 uur per dag thuis beademd middels een tracheacanule. Daarnaast had hij een neusmaagsonde voor voeding en uitgebreide medicatievoorschriften. Naast Rikkert maakt tweelingzus Marijtje het gezin compleet. Sinds september 2013 is Rikkert eindelijk overal van verlost en gaat het heel goed met hem en ons. Intensieve verpleegkundige zorg thuis is een noodzakelijk kwaad maar gelukkig kan het in Nederland en dan moet je het vooral zo goed mogelijk organiseren. In onze optiek is dat altijd via een PGB en gebruikmakend van een team van ZZP verpleegkundigen. De voordelen van een ZZP team boven zorg vanuit een instelling zijn naar onze mening de veel grotere betrokkenheid bij het gezin, de kortere lijnen, de flexibiliteit van de zzp er en het team en de scherpere prijzen waardoor je veel meer zorg kunt inkopen.
Onze lieve verpleegkundigen verzorgen topzorg. Ze zijn stuk voor stuk hoogopgeleid, veelal met IC ervaring en organiseren de zorg thuis op een veilige en plezierige wijze. Met veel aandacht en ondersteuning voor het gewone leven in het gezin. Zoals samen eten, verjaardagen vieren, attenties voor de kids en de handen uit de mouwen als er ergens weer eens wat rommel of een wasje bleef staan.'