Maartje Hogervorst, pedagogisch medewerkster en pedagogisch coach

Mijn naam is Maartje, ik ben 35 jaar en heb met mijn vriend 2 kinderen.
In 2004 heb ik mijn opleidingen VIG en SPW4 afgerond en ben altijd werkzaam geweest in de zorg en (activiteiten)begeleiding. Ik heb met name gewerkt met kinderen en volwassenen met een ernstige/meervoudige beperking. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan.
Ik heb ervoor gekozen om als pedagogisch medewerker bij Dea Dia aan de slag te gaan omdat het verhaal van Linda mij erg aansprak. Ik vind het bijzonder dat zij een kleinschalig dagverblijf begonnen is vanuit haar ervaring als kinderverpleegkundige. Hiermee biedt zij kinderen met een verpleegkundige hulpvraag een fijne plek om te spelen en zich te ontwikkelen en kunnen ouders even ontlast worden van de zorg.
De kleinschaligheid spreekt mij ook erg aan omdat hierdoor meer en vooral gerichtere aandacht is voor elk kind.
Wat ik te bieden heb is mijn rust, inlevingsvermogen, aandacht en ervaring met kinderen die wat meer zorg nodig hebben dan andere kinderen.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij Dea Dia fijn voelen en plezier hebben en zich daardoor optimaal kunnen ontwikkelen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat zowel kinderen als hun ouders zich prettig voelen bij de kinderopvang.