Dagopvang Plus

Heeft je kind een tijdelijke of lichte lichamelijke zorgvraag zoals (tijdelijk) medicatie nodig gedurende de dag of extra toezicht na een periode van ziekte? Ook dan is opvang voor je kind bij ons mogelijk. Wij hebben aandacht en tijd voor de zorg die nodig is, dit wordt uitgevoerd door kinderverpleegkundigen en een pedagogisch medewerkster.

 

Naast de verpleegkundige zorg stimuleren wij je kind in zijn/haar ontwikkeling. Vanuit onze pedagogische visie zullen we passende activiteiten aanbieden. Zowel binnen als buiten kan gespeeld worden op maat en kan je kind zich samen met andere kinderen ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving.

 

Er is een ruime groepsruimte met keuken, een gezamenlijke tafel om aan te eten en te spelen en natuurlijk is er in deze ruimte voldoende plek om te spelen in verschillende hoekjes. 

We hebben de beschikking over een slaapkamer waar plaats is voor meerdere bedjes. We maken hierbij gebruik van beeld- en geluidscamera's.
Er is een ruime badkamer aanwezig met een grote commode en ook een douche en hoog-laag bad voor zo nodig.
Voor de (geplande) verpleegkundige handelingen is er een speciale ruimte die alleen hiervoor en als medicatieruimte (met opslag en koelkast) wordt gebruikt. 
Er zijn twee begrensde buitenruimtes om te spelen, hier kan ook buiten gegeten worden.
De gehele locatie en de buitenruimtes zijn rolstoelvriendelijk. 

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van Siza.

 

Therapieën van bijvoorbeeld de fysiotherapeut of (pre)logopedist kunnen in overleg met ouders en de therapeuten (deels) bij ons plaatsvinden.